Se spune că legendele nu mor niciodată. Pentru că momentele lor de magie, cele pe care le-au creat de-a lungul vieții, rămân întotdeauna unele vii, de care ne amintim cu plăcere.
     Sper ca revederea cu numele din lineup-urile de pe 28 și 29 august – unele care au scris și încă mai scriu istorie – să ne facă să privim aceste vremuri ciudate și deloc ușoare într-un alt mod. Unul prin care să ne bucurăm de muzică, de revederea cu prietenii, până la urmă și la coadă … de viață, nu-i așa?!
     Cristian Tabără și echipa sa de la TVR , precum și Alexandru Rusu și echipa sa de la Radio România Actualități, ne vor ajuta să facem ca lucrurile care se vor întâmpla pe 28 și 29 august la Porțile Nemirei , să ajungă la cât mai multă lume.
     Acesta este un început. Unul care datorită pandemiei (care ne-a dat peste cap unele așteptări), nu a fost printre cele mai ușoare lucruri. Însă, cu înțelepciune și perseverență, putem pune în viitor acest festival pe o hartă a ”lumii bune” a spectacolelor de acest gen, una în care oameni minunați – pentru care am un respect aparte (Brezoi, Suceava, Focșani și mai nou Tușnad) – creează deja de ceva vreme lucruri mai mult decât interesante.
     Abonamentele le puteți achiziționa de aici
    Enjoy the music!